Om oss


Foto: Yngve Andersson ses här i full gång med tillverkning av plåtdetaljer, från tidningsreportage i Östersundsposten.

Fotot är taget i företagets dåvarande verkstadslokal belägen vid Singsån, Ragunda.

Historik


Företaget startades av min far Yngve Andersson 1950.


Andersson plåt AB är ett anrikt företag från 1950. Den då 18 årige Yngve Andersson startade firman på Singsån Ragunda. Geografiskt sett så har företaget under åren som gått haft kunder i stora delar av Jämtland, Västernorrland och Medelpad. Företagets strävan är och har varit att ge kunden ett nogrannt, välutfört arbete till ett rimligt pris.


Idag driver sonen Rolf Andersson företaget vidare med sina

1 anställda Andreas Hoflin. Våra verkstadslokaler finns i Ragunda gamla skola och Södertälje. Företaget har tills för ca ett halvår sedan haft sitt säte och huvudkontor i Ragunda, Hammarstrand, men numera är huvudkontoret beläget i Södertälje. Men verksamheten kommer att bedrivas från både Södertälje och Hammarstrand.


Vi utför och tillverkar allt man kan tänka sig i plåt och stål och enklare byggnadssnickerier.


Företagets motto är att vår kund ska känna sig nöjd och vi har därigenom fått många återkommande kunder.
INFORMATION

Företaget är:

Godkänd för F-skatt.

Säljer plåt m.m.

Vi utför och tillverkar allt man kan tänka sig i plåt och stål och enklare byggnadssnickerier.

Gör special detaljer på beställning.

ROTAVDRAG

     

För att du ska kunna använda rotavdraget måste du uppfylla vissa villkor. Du behöver även lämna korrekta uppgifter till utföraren som du anlitar. Rot- och rutavdraget räknas ihop och är sammanlagt max 50 000 kronor per person och år (enligt skatteverket.se Villkor för att få rotavdrag).


Du använder rot- och rutavdraget genom att utföraren gör ett avdrag på arbetskostnaden på din faktura. När du sedan har betalat begär utföraren utbetalning från Skatteverket. Om Skatteverket beviljar utbetalning till utföraren förifylls beloppet i din inkomstdeklaration. Tänk på att du måste ha betalat tillräckligt med skatt under inkomståret för att kunna använda rot- och rutavdraget.


Här kan du  läsa om: Exempel på rotarbete